دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
دوشنبه, 08 خرداد,1402
زیرساخت‌های معنوی تولید دانش‌بنیان بر اساس سلسله درس‌های استاد طاهایی
گروه تنظیم آثار استاد طاهایی  مقدمه آنچه با واژه‌ی دانش به اذهان عمومی متبادر می‌شود، «علوم تجربی» است. از این رو تولید دانش‌بنیان به اکتشافات و نوآوری‌های صنعت و تکنولوژی محدود می‌گردد. حال آن که با توجه به گستردگی کاربست واژه‌ی علم و جایگاه والای دانش‌اندوزی، چنین نگاهی ناصواب است. در واقع بخشی از سازوکارهای تولید دانش‌‌بنیان در حیطه‌ی دانش‌های تجربی بوده که زیربنای آن علوم الهی است. زیرا بشر فارغ از رهنمودهای دینی نمی&z...    ادامه »
خطبه‌ی ۱۴۷، فصل سوم، مولا علی علیه السلام
استاد نوقانی/ تنظیم: شفیقه رأفت   به مناسبت مطالعه‌ی فصل سوم خطبه‌ی 147 بهتر است نگاهی به تاریخ صدر اسلام داشته باشیم. آنچه حضرت پیش از این درباره‌اش خبر دادند همچنان که گفته شد زمینه‌اش از زمان رحلت پیامبر اکرم ص به وجود آمد؛ یعنی چون خلافت و جانشینی پیامبر اکرم ص از مسیر حقیقی و تعیین‌شده‌ی آن منحرف شد زمینه تحریف قرآن و انحراف امت هم به وجود آمد و سبب شد که خلافت در موضع صحیح آن قرار نگیرد. این اتفاق به ‌وسیله‌ی کسانی روی داد که به &zwn...    ادامه »
اصول و روش‌های تربیتی در آیات 1-9 سوره‌ی ممتحنه (بخش اول)
استاد شایسته‌خوی سوره‌ی ممتحنه ‏از سوره‌های مدنی بوده و به معانی امتحان و مودت می‌باشد (رک. طبرسى، بی‌تا، ج‏24، ص 352). گفتار پیش رو که به تفسیر تربیتی آیات اول تا نهم این سوره پرداخته خاطرنشان می‌سازد که در این آیات به طور کلی به یادآورى رستاخيز، مقررات سياست خارجی، مقررات جنگ و صلح، مقررات هجرت و بيعت، پيرامون زنان مهاجر و آزمايش امتحان آن‌ها و احكام ديگرى... پرداخته شده است (رک. رضایی اصفهانی، 1388، ج 20، ص 311). در شأن نزول آیه‌ی ابتدایی این...    ادامه »
نقش جنسیت کودکان در پاسخگویی به سؤالات دینی آن‌ها
اعظم رحمت‌آبادی/ زهره وظیفه شمار زیادی از پرسش‌هایی که کودکان از والدین و مربیان خویش می‌پرسند، پیرامون موضوعات دینی از قبیل خداشناسی، فلسفه‌ی خلقت، معاد، امامت و... است که بی‌‌تردید نحوه‌ی پاسخگویی والدین به آن‌ سؤالات، شاکله‌ی ذهنی و اعتقادی کودکان را بنا می‌نهد و هویت دینی و مذهبی‌شان را رقم می‌زند. خداوند کریم انسان‌ها را از دو جنس مذکر و مؤنث آفریده است. با توجه به این که این دو جنس متفاوت، دو گونه‌ی منحصر به فرد می&zwn...    ادامه »
نقش مادر در بهینه‌سازی اوقات فراغت فرزند
امل بحرانی پور اوقات فراغت در اصطلاح به فرصت‌ها و زمان‌هایی گفته می‌شود که پس از به انجام رساندن کار و شغل روزانه باقی می‌ماند یا تفریحات و فعالیت‌هایی که به هنگام آسودگی از کار عادی با شوق و رغبت به آن‌ها پرداخته می‌شود. آنچه در این زمینه اهمیت دارد این است که یک مادر دلسوز و مسئول چگونه در پرکردن اوقات فراغت فرزندان خود همواره نقش راهنما داشته و فرزندان را با توجه به سن و علایق و استعدادهایشان کمک نماید و برای پرکردن اوقات فراغت آنان راه‌های متنوع و شاد...    ادامه »
دانشگاه معارف الهی (شرح زیارت آل‌یاسین)
استاد رثایی  مقدمه بحث در این فراز از زیارت آل یاسین است که به حضرت ولیعصرS خطاب می‌کنیم که شما را شاهد می‌گیرم تا گواهی دهید که من معبودی  جز خدای یگانه ندارم. در این عبارات به وحدانیت مطلقه‌ی خداوند اقرار می‌کنیم که لازمه‌ی ایمان انسان هم در جنبه‌ی خالقیت است هم ربوبیت و هم عبودیت. البته لازم است برای آن که این ابعاد توحید کامل شود، اقرار کنیم به فرشتگان مقرب که واسطه‌ی فیض الهی هستند و نیز به کتاب‌های آسمانی و به رسالت همه‌ی انبیای اله...    ادامه »
الگوپذیری سیاسی الهی زنان بر مبنای سیره‌ی حضرت زینب س
حمیده راست پور  زن در طول تاریخ همواره مورد ظلم و تعدی قرار گرفته و حقوق انسانی‌اش پایمال شده است. ظهور دین اسلام جلوه‌ای زیبا به شخصیت زن بخشید و با معرفی الگوهای جاوید به نجات مرد و زن در همه‌ی اعصار پرداخت. برای بازگشت زن به شخصیت و کرامت واقعی‌اش و همچنین حرکت در مسیر کمال و تعالی، الهام گرفتن از الگوهایی که بتوانند بسان چراغی راهنمای زن امروز باشند، ضروری است. یکی از این الگوها حضرت زینب س است که از نظر سیاسی و الهی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. در این ...    ادامه »
رشد اقتصاد دانش‌بنیان با مدیریت صحیح استعدادها
فاطمه خدابخشی مقدمه در قرن بیست‌ و یکم شاهد تحول اقتصادی جدیدی هستیم که تحول «دانش‌‌بنیان» نام گرفته است. پیش از این اقتصاد صنعتی بر جهان حاکم بود که در آن دارایی‌های فیزیکی مانند زمین، نیروی کار، پول و ماشین‌آلات از عوامل تولید محسوب می‌شد. اما در اقتصاد جدید «دانش یا سرمایه فکری» بر سایر عوامل تولید ارجحیت یافته و دارایی‌های فکری و سرمایه‌های انسانی از مهم‌ترین دارایی‌های یک سازمان محسوب می‌شود (براتی‌کیا، 1...    ادامه »
پرداخت زکات و تأثیرآن در رشد اقتصادی جامعه
زهرا بیلندی  تعریف رشد و توسعه‌ی اقتصادی رشد اقتصادی به افزایش تولید ناخالص ملی (GNP) یا تولید ناخالص داخلی (GDP) گفته می‌شود. رشد اقتصادی به زبان ساده این است که میزان تولیدات یک کشور نسبت به قبل افزایش یافته یا اصطلاحاً رشد داشته باشد. عوامل رشد اقتصادی 1.        عوامل اقتصادی منابع طبیعی؛ تمرکز سرمایه، استفاده از روش‌های نوین در تولید با تغییرات تکنولوژی، سازمان‌دهی تولید (ر. ک. نخعی آغمیونی و نجارزاده،1382، ص86). 2. &nb...    ادامه »
تأثیر اقتصاد دانش‌‌بنیان بر رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری
مریم سالاری مقدم مقام معظم رهبری (دام ظله) امسال را سال "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" نامگذاری نموده و بر اقتصاد دانش‌بنیان تأکید نمودند. در مقاله‌ی زیر در جستجوی آنیم که بدانیم چگونه می‌توان به کمک اقتصاد دانش‌بنیان موجب رونق اقتصادی و افزایش اشتغال و کاهش بیکاری شد. مفهوم اقتصاد دانش‌بنیان Economy Based Knowledge) (KBE)) «اقتصاد دانش بنیان اقتصادي است که بر اساس تولید، توزیـع و کـاربرد دانـش و اطلاعـات شکل گرفته و سرمایه‌گذاري در دانش و ص...    ادامه »
صفحه 1 از 97ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
Escort