دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
دوشنبه, 08 خرداد,1402

 علم امامت، جهل خلافت

جوان در جواب هارون با آرامش گفت: این­جا خانه­ ي خداست؛ خانه ­ي امن و آزادی. جایگاه امر و نهی نیست، خواستم، می­ نشینم، نخواستم، نمی­ نشینم.

   ادامه »
دانشگاه معارف الهی(قسمت دهم)

ما معتقدیم که ما با وساطت شما باقی هستیم و شما کسی هستید که خدا به واسطه‌ی شما رحمتش را بر زمینیان جاری می‌کند و اگر شما در زمین نبودید، موجودی در زمین نبود و اگر حجت خدا نبود، زمین اهلش را می‌بلعید. پس عامل بقاء رحمت خدا برخلق،«بقیةالله»است.

   ادامه »
مهدي‌باوري و مهدي ياوري

عقیده به ظهور حضرت مهدی (عج) و قیام انقلابی و حکومت جهانی و عدالت گستر، فکر و اندیشه را وسیع و جهان اندیش می‌کند.


   ادامه »
 نسیم رحمت
  تلاوت قرآن در تمام اوقات ثواب فراوان دارد ولی چون نزول قرآن در ماه رمضان، ماه فضیلت و بهار قرآن واقع‌شده، از اجر و ثواب ویژه‌ای برخوردار ‌است که این‌ها افزایش پاداش اعمال را می‌رساند.    ادامه »
دانشگاه معارف الهي  (قسمت نهم)
  روش مردان حق در هر شبانه روز، توجه به سعادت اخروی و کمال معنوی است، آنان رستگاری خویش را در پرستش خالصانه‌ی خداوند و اطاعت کامل از دستورات او دانسته و در این راه نهایت کوشش را به کار می‌برند، در عین حال عبادت خود را در پیشگاه عظمت حق ناچیز و بی‌ارزش می‌شمارند.    ادامه »
امام هادي(عليه‌السلام) و احياي سنّت زيارت
اعظم رحمت‌آبادي دوران امامت امام هادي‌(عليه‌السّلام) يكي از دشوارترين و پر مخاطره‌ترين دوره‌هاي تاريخ تشيّع است كه با خلافت شش تن از خلفاي عبّاسي هم­زمان بود. امام هادي‌(عليه‌السّلام) بعد از شهادت پدر بزرگوارشان در سال 220هجري در سنّ هشت سالگي به امامت رسيدند. معتصم با مسموم كردن امام جواد‌(عليه‌السّلام) در سنين جواني، مي‌خواست چراغ امامت و نور هدايت را خاموش‌كند و با از بين بردن رهبر و پيشواي شيعيان، آنان را پراكنده ساخته، در دل آنان رعب ...    ادامه »
 دانشگاه معارف الهي (قسمت هشتم)
 با كتاب الهي هماهنگ كنيم بايد از طريق يك نمونه‌ي عيني كه كتاب خدا در او تجسم و تحقق يافته ورود پيدا كنيموجود مقدس امام عصر(عجل‌الله‌تعالي) تلاوت كننده‌ي كتاب خدا و ترجمان آن است «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا تَالِيَ كِتَابِ اللَّهِ وَ تَرْجُمَانَه‏» ؛ سلام بر تو ای تلاوت‌گر کتاب خداوند (همراه با آن) و روشن‌گر آن.     ادامه »
دانشگاه معارف الهي (قسمت هفتم)

 

   ادامه »
سفارش به نيكي­ ها (قسمت دوم)

اهمّیت نهی از منکر مساوی با امر به معروف است. بلکه میتوان گفت این دو فریضه از جانب سلبی (ترک) عبارت اخرای همدیگرند؛ زیرا ترک معروف نیز نوعی منکر و حرام است و بر عکس ترک منکر نوعی معروف به شمار آمده و واجب است. انسان بر ترک معروف، کیفر و بر ترک منکر، پاداش داده میشود.

   ادامه »
دانشگاه معارف الهي (قسمت ششم)
امام زمان(عليه‌السّلام) مظهر اسم مدبّر­الامور است. او تدبير امور ما را به عهده مي‌گيرد. حضرت، عالم به همه­ ي مسائل است: «عَلَّمَ آدَمَ الاَسماء» از كلّيات، جزئيات ظواهر، اسرار آن­قدري كه امام زمان‌(عليه‌السّلام) از ما خبر دارد خودمان خبر نداريم.    ادامه »
صفحه 4 از 10ابتدا   قبلی   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
Escort