دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
جمعه, 31 فروردین,1403

کارآفرینی و فعالیت زنان با تأکید بر سیره‌ی حضرت زهرا (س)

اقدامات حضرت فاطمه (س) در زمینه‌ی تولید بسیار مفید و تأثیر گذار بود. در واقع بیشترین عملکرد ایشان در این زمینه، استفاده‌ی بهینه از محصول نخلستان ‏ها و فدک و هم‏چنین تأمین سرمایه از طریق انفاق و اوقاف ایشان بوده است.

   ادامه »
دانشگاه معارف الهی (شرح زیارت آل یاسین)
سجده، نزدیک‌ترین حالت بندگان به درگاه خداوند و نهایت درجه‌ی خضوع و بندگی اوست که تأثیر آن در زدودن گناهان و پاک‌سازی انسان، همچون باد خزان در برگ‌ریزان پاییزی است و مایه‌ی ترقّی اهل ایمان به عالی‌ترین درجات معنوی است.    ادامه »
برخی از حقوق شهروندی از دیدگاه امام علی(ع)
  مائده رضایی  دین اسلام پیام‌آور جامعه‌ای پاک و آرمانی است که در آن روابط فردی و اجتماعی بر پایه‌های حقوق و اخلاق نهاده شده است. از جمله‌ی این روابط، پیوند میان آحاد ملت با دولت است. از حقوقی که حکومت نسبت به ملّت دارد، به حقوق شهروندی تعبیر می‌شود که بهترین الگوی آن در عهدنامه‌ی مالک اشتر ترسیم شده است. در این گفتار دورنمایی از این عهدنامه ارائه می‌گردد و با این اعتقاد که اعجاز بیانی علوی متأثّر از اعجاز قرآن است و ساختار عهدنامه، حکیمانه است،...    ادامه »
دانشگاه معارف الهی(شرح زیارت آل یاسین)

نماز کامل  دل را از پلیدی‌ها پاک ساخته و زبان را به راستگویی و حکمت آراسته می‌نماید و عمل را شایسته و نیکو می‌گرداند و بسا در جامعه‌ی اسلامی، دگرگونی و تحوّلی عمیق پدید آورده، اوضاع زندگی مردم را به سوی سعادت و فضیلت تغییر ‌دهد، به گونه‌ای که هیچ نیرویی نتواند با آن مقابله کند.

   ادامه »
آسیه بانوی قرآنی
 عاطفه استخری «آسيه» بانوى اوّل مصر و همسر فرعون، پادشاه مستبد و خودخواه آن مملكت باستانى بود؛ فرعونی كه از كم رشدى و فرومايگى قوم سوء استفاده مى‏كرد و كارش به جایی رسيد كه نه تنها خود را خداى مردم خواند بلكه گفت: «خداى خدايان هستم» (ر.ک: دوانی، 1362). با وجود چنین همسری بانو آسیه محيط زده نبود و جامعه شخصيّت او را نساخته بود. او با منطق در برابر رژيمى فاسد ايستاد. زرق و برق زده نبود او به تمام مظاهر دنيوى پشت كرد و از كاخ و رفاه و مادّيات گذشت. فضاى سكوت و خفقا...    ادامه »
دانشگاه معارف الهی(شرحی بر زیارت آل یاسین)
دانشگاه معارف الهی(شرحی بر زیارت آل یاسین) / استاد رثایی *«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حینَ تَقُوم، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حینَ تَقْعُد» «سلام بر تو آن‌گاه که به پا می‌خیزی، درود بر تو آن هنگام که می‌نشینی» قیام و قعود، در این جمله از زیارت می‌تواند به دو معنا باشد: 1. معنای ظاهری که ابتدا به نظر می‌آید، ایستادن و نشستن، زیرا انسان می‌خواهد عرض ادب و محبّت خود را در همه‌ی حالات به کسی که محبوب و مورد علاقه است اظهار دارد. 2. معنای کنای...    ادامه »
خودسازی نه مدیتیشن
در عرفان عملي اسلام، «رياضت» نقش مهم و سرنوشت سازی دارد تا درون انسان نوراني و پاك گردد و «رياضت» در مراتب و مراحل سلوكي، بار معنايي و معرفتي خاصّ خود را داراست.    ادامه »
 دانشگاه معارف الهي (زيارت آل ياسين)

استغفار به معنای طلب ستر و پوشش است؛ یعنی ما بخواهیم تحت پوشش رحمت واسعه‌ی خداوند و حضرت ولی عصر(عج) قرار بگیریم و توسعه‌ی رحمت در ما جلوه‌گری کند.

   ادامه »
اهداف و آثار تربیتی اشک برای اهل‌بیت(ع)
امام سجّاد(ع) گریه‌ی سازنده را این‌گونه تبیین می‌کنند: «خوف و خشیت آن نیست که انسان گریه کند و اشکش جاری شود، ولی ترسی که او را از معاصی بازدارد در او نباشد، به درستی که آن خوف کاذب است.»    ادامه »
یهود در قرآن
امروزه این صفت(پیمان‌شکنی) شاخص یهود كاملاً در رفتارهاى رژیم صهیونیستى مشهود است. نقض قراردادهایى نظیر مادرید، اسلو، شرم الشیخ، نقشه راه و... همگى حكایت از ماندگارى این ویژگى در یهود امروز دارد.    ادامه »
صفحه 3 از 10ابتدا   قبلی   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
Escort